Chapter 1: Welcome to the Cloud | Business/Accounting Test Bank

Test Bank

1) Depicting the Internet as a cloud symbolizes that ________.
A) the Internet is amorphous
B) the Internet is no longer understandable by humans
C) the Internet is too complex for anyone to depict
D) users do not have to know how the Internet operates and where resources are located
Answer: D
Diff: 1
Question: 1a
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept

2) A networking device that plays an important role in directing network communication is called a ________.
A) client
B) server
C) host
D) router
Answer: C
Diff: 1
Question: 2a
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept

3) Which of the following is a host when it is on a network?
A) a client PC
B) a server
C) a mobile phone
D) all of the above
Answer: D
Diff: 1
Question: 2b
Objective: Describe basic networking devices, including networking hosts, networking devices, the Internet, and Internet service users.
Classification: Concept
4) Application programs on ________ communicate by sending messages between each other.
A) the same host
B) different hosts
C) the same network
D) different networks
Answer: B
Diff: 1
Question: 2d
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept
5) What kind of address do hosts have on the Internet?
A) World Wide Web URLs
B) MAC addresses
C) EUI-48 addresses
D) IP addresses
Answer: D
Diff: 1
Question: 3a
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application

6) 60.49.7.254 is an ________.
A) IPv4 address
B) IPv6 address
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 1
Question: 3b
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application
7) The address 60.49.7.254 is represented in ________.
A) dotted decimal notation
B) EUI-48 notation
C) hexadecimal notation
D) binary notation
Answer: A
Diff: 1
Question: 3c
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept

8) Dotted decimal notation is used by ________.
A) networks
B) computers
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 1
Question: 3d
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept
9) What type of address is 32 bits long?
A) IPv4
B) IPv6
C) EUI-48
D) all of the above
Answer: A
Diff: 1
Question: 3g
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept
10) What type of address is 100 bits long?
A) IPv4
B) IPv6
C) EUI-48
D) none of the above
Answer: D
Diff: 2
Question: 3h
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application

11) ________ collectively form the core of the Internet service.
A) CSPs
B) ISO, the IETF, and ITU-T
C) ISPs
D) Telephone companies
Answer: C
Diff: 2
Question: 4b
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

12) Who controls the Internet?
A) the U.S. government
B) the United Nations
C) the IETF
D) no one
Answer: D
Diff: 1
Question: 4c
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

13) Netflix uses AWS for its ________.
A) recommendation system
B) content delivery appliances
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 5d
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

14) Content delivery networks mainly ________.
A) increase transmission speed
B) increase program selection
C) decrease program selection
D) reduce latency
Answer: D
Diff: 2
Question: 5e
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

15) A ________ may have multiple ________.
A) physical server, virtual machines
B) virtual machine, physical servers
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 6a
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

16) Which can be moved more easily?
A) a physical server
B) a virtual machine
C) Both are about equally easy to move.
D) Neither can be moved easily.
Answer: B
Diff: 1
Question: 6b
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application
17) Netflix uses the most VMs ________.
A) on weekends
B) on weekdays
C) in the evenings
D) during the day
Answer: C
Diff: 1
Question: 6d
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

18) Which type of service manages application software for users?
A) IaaS
B) SaaS
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 7b
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

19) IaaSs own _________.
A) application software
B) servers
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 7c
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

20) For Netflix, Google is a(n) ________.
A) IaaS
B) SaaS
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 7d
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application
21) For Netflix, ________ is a(n) ________, and ________ is a(n) ________.
A) Google, IaaS, AWS, IaaS
B) Google, SaaS, AWS, SaaS
C) Google, IaaS, AWS, SaaS
D) Google, SaaS, AWS, IaaS
Answer: D
Diff: 2
Question: 7f
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

22) An IaaS provides ________.
A) servers
B) application programs
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 7g
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

23) When a cloud client customer moves from one machine to another machine, ________.
A) the same data files are available
B) the same application software personalization is in effect
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 2
Question: 8a
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

24) In SaaS, the user normally ________.
A) purchases software
B) pays for software by amount of use
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 1
Question: 8c
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Concept
25) Cloud customers are concerned that ________.
A) their data might be hacked
B) the government may access their data secretly
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 2
Question: 9
Objective: Explain how the Internet works, how Netflix uses Amazon Web Services IaaS (Infrastructure as a Service) with virtual machines, and a Google SaaS (Software as a Service).
Classification: Application

26) Guarantees by a provider to meet certain delivery quality specifications are called ________.
A) speed quality guarantees
B) service level agreements
C) service warranties
D) contracts
Answer: B
Diff: 1
Question: 11a
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept

27) Network speeds usually are measured in ________.
A) bits per second
B) bytes per second
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 1
Question: 11c
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Concept
28) 320,000 kbps is ________.
A) 320 bps
B) 320 Mbps
C) 320 Gbps
D) none of the above
Answer: B
Diff: 2
Question: 11d
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application
29) 20,000 bits per second is ________.
A) 20 Kbps
B) 20 Mbps
C) 20 Gbps
D) none of the above
Answer: A
Diff: 1
Question: 11e
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application

30) 200,000M bits per second is ________.
A) 200 Kbps
B) 200 Mbps
C) 200 Gbps
D) none of the above
Answer: C
Diff: 1
Question: 11e
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application
31) 7,000 bps can also be written as ________.
A) 7 Kbps
B) 7 Mbps
C) 7 Gbps
D) none of the above
Answer: A
Diff: 1
Question: 12a
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application

32) 0.02 Gbps can also be written as ________.
A) 2 Mbps
B) 20 Mbps
C) 200 Mbps
D) none of the above
Answer: B
Diff: 2
Question: 12d
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application
33) Writing 37,400 Mbps properly in metric notation would be________.
A) It is written properly.
B) 37.4 kbps
C) 37.4 Mbps
D) 37.4 Gbps
Answer: D
Diff: 1
Question: 13b
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application
34) Writing 37kbps properly in metric notation would be ________.
A) 37 bps
B) 3700 bps
C) 37,000 bps
D) 37,000 Mbps
Answer: C
Diff: 1
Question: 13d
Objective: Describe basic networking, including why networks are drawn as clouds, hosts, addresses, the Internet, Internet service providers, transmission speed, and service level agreements.
Classification: Application

35) Dividing an application message into a series of smaller message segments is called ________.
A) fragmentation
B) packetization
C) serialization
D) multiplexing
Answer: A
Diff: 1
Question: 14a
Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets.
Classification: Concept

36) If a transmission link has a relatively high error rate, ________.
A) fragmentation is likely to reduce delivery time for the entire application message
B) fragmentation is likely to increase delivery time for the entire application message
C) either A or B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 14c
Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets.
Classification: Application
37) When messages of different users share a transmission line, this is ________.
A) fragmentation
B) packetization
C) multiplexing
D) parallel transmission
Answer: C
Diff: 1
Question: 14d
Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets.
Classification: Concept

38) Multiplexing ________.
A) reduces cost
B) increases transmission speed
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 14e
Objective: Describe messages, fragmentation, multiplexing, and frames versus packets.
Classification: Application

39) The most widely used single network address is the ________.
A) EUI-48 address
B) MAC address
C) IP address
D) PPP address
Answer: A
Diff: 1
Question: 16a
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Concept

40) All single network addresses are ________ addresses.
A) EUI-48
B) IP
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: D
Diff: 1
Question: 16d
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application
41) Data link layer standards govern ________.
A) connectors
B) frame organization
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 17c
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

42) Data link layer standards govern ________.
A) switch operation
B) frame organization
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 2
Question: 17c
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

43) At what layer do you find EUI-48 addresses?
A) physical
B) data link
C) Internet
D) two or more of the above
Answer: B
Diff: 1
Question: 17d
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

44) At what layer are frames standardized?
A) physical
B) data link
C) Internet
D) all of the above
Answer: B
Diff: 1
Question: 17e
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

45) The second-lowest standards layer is the ________ layer. (Read the question and answers carefully.)
A) physical
B) data link
C) Internet
D) none of the above
Answer: D
Diff: 2
Question: 18c
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

46) At what layer(s) do you find single network standards?
A) Layer 1
B) Layer 2
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 1
Question: 18d
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

47) PPP is standardized at the ________ layer.
A) physical
B) data link
C) Internet
D) transport
Answer: B
Diff: 2
Question: 18e
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application
48) 802.11 data link layer standards govern ________.
A) frame organization
B) access point operation
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 3
Question: 19b
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application
49) In a single network transmission, there is always ________.
A) a single frame
B) a single data link
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 1
Question: 19c
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

50) Switches make decisions based on the ________.
A) physical link address
B) source data link layer address
C) destination data link layer address
D) phase of the moon
Answer: C
Diff: 2
Question: 20c
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

51) An individual switch knows the frames entire ________.
A) session
B) data link
C) route
D) none of the above
Answer: D
Diff: 2
Question: 20d
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

52) In switched networks, to what device is a frame addressed?
A) the destination host
B) switches
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 1
Question: 20e
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application
53) In hybrid Ethernet802.11 networks, wireless clients use the Ethernet network to gain access to ________.
A) internal servers
B) their access point
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 1
Question: 21b
Objective: Describe how single point-to-point, wireless, switched, and hybrid wireless-switched networks operate-especially how switches forward incoming frames.
Classification: Application

54) What device connects different networks into an Internet?
A) router
B) workgroup switch
C) Network Access Point
D) core switch
Answer: A
Diff: 1
Question: 23a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
55) In Internets, different networks are connected by ________.
A) switches
B) routers
C) PCs
D) hot spots
Answer: B
Diff: 1
Question: 23a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

56) Single network addresses in different single networks are ________.
A) unique
B) unique if the two single networks use the same technology standard
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: D
Diff: 2
Question: 24
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Concept
57) ________ are carried inside ________.
A) Packets, frames
B) Frames, packets
C) Frames, application message segments
D) Packets, application message segments
Answer: A
Diff: 2
Question: 25b
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
58) When an application program transmits a message, what will the first field be in the message that is sent over the transmission link?
A) application header
B) packet header
C) transport header
D) frame header
Answer: D
Diff: 3
Question: 25d
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

59) When an application program transmits a message, what will the SECOND field be in the message that is sent over the transmission link?
A) application header
B) packet header
C) transport header
D) frame header
Answer: B
Diff: 3
Question: 25d
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

60) The path that a packet takes across an internet is a ________.
A) physical link
B) data link
C) route
D) all of the above
Answer: C
Diff: 1
Question: 26a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Concept

61) The path that a frame takes across a single network is a ________.
A) physical link
B) data link
C) route
D) all of the above
Answer: B
Diff: 1
Question: 26b
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Concept

62) When a packet travels through an internet, there are usually ________.
A) more data links than routes
B) exactly the same number of data links and routes
C) approximately the same number of data links and routes
D) more routes than data links
Answer: A
Diff: 2
Question: 26c
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

63) If two hosts are separated by seven networks, how many packets will there be along the way when a host transmits a packet to another host?
A) 1
B) 2
C) 7
D) 14
Answer: A
Diff: 2
Question: 26e
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
64) If two hosts are separated by seven networks, how many frames will there be along the way when a host transmits a packet to another host?
A) 1
B) 2
C) 7
D) 14
Answer: C
Diff: 2
Question: 26f
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
65) The source host and destination host are separated by seven networks. There will be seven ________.
A) packets
B) frames
C) physical links
D) none of the above
Answer: B
Diff: 2
Question: 26h
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

66) If a frame passes through seven switches between the source and destination hosts, how many physical links will there be? (Careful!)
A) 1
B) 6
C) 7
D) 8
Answer: D
Diff: 3
Question: 28a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
67) If a frame passes through eight switches between the source and destination hosts on a single network, how many data links will there be?
A) 1
B) 2
C) 8
D) 9
Answer: A
Diff: 2
Question: 28a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

68) If a frame passes through two routers between the source and destination hosts, how many routes will there be?
A) 1
B) 2
C) 8
D) 9
Answer: A
Diff: 2
Question: 28a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
69) At what layer would you find IP addresses?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: C
Diff: 2
Question: 29a
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
70) At what layer would you find EUI-48 addresses?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: B
Diff: 2
Question: 29b
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

71) At what layer would you find packets?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: C
Diff: 2
Question: 29c
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

72) At what layer would you find frames?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: B
Diff: 2
Question: 29d
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
73) At what layer would you find wire connections?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: A
Diff: 1
Question: 29f
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

74) At what layer would you find switches?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: B
Diff: 1
Question: 28g
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

75) At what layer would you find routers?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: C
Diff: 1
Question: 29
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

76) Packets are ________.
A) switched
B) routed
C) both A and B
D) neither A nor B.
Answer: B
Diff: 2
Question: 30
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application

77) Standards tend to bring _________.
A) interoperability
B) higher prices
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 31b
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Application

78) What layer number is the transport layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: D
Diff: 1
Question: 31d
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

79) What layer number is the physical layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: A
Diff: 1
Question: 31d
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

80) What layer number is the Internet layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: C
Diff: 1
Question: 31d
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

81) What layer number is the data link layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: B
Diff: 1
Question: 31d
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

82) Which layers standards govern signaling?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: A
Diff: 2
Question: 31e
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

83) Which layers standards govern delivering frames?
A) 1
B) 2
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 31f
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

84) Which layers standards govern router operation?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: C
Diff: 1
Question: 31g
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

85) In the Five General Layers Standard, which layers standards govern application message fragmentation?
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5
Answer: C
Diff: 3
Question: 31g
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

86) In the Five General Layers Standard, which layers standards govern application World Wide Web exchanges over the Internet?
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5
Answer: D
Diff: 2
Question: 31h
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Application

87) Application message fragmentation is done on the ________.
A) source host
B) destination host
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 31h
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Application

88) Application message reassembly is done on the ________.
A) source host
B) destination host
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 31h
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Application

89) Which of the following is NOT a standards organization?
A) ISO
B) OSI
C) IETF
D) All of the above are standards organizations.
Answer: B
Diff: 3
Question: 32a
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Application

90) OSI standards are dominant at the ________.
A) data link layer
B) physical layer
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: C
Diff: 2
Question: 32b
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Application

91) Which of the following layers governs internet transmission?
A) data link layer
B) transport layer
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Diff: 2
Question: 32d
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

92) Which of the following is a hosts official address on the Internet?
A) its IP address
B) its host name
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 33b
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

93) If a host wishes to transmit packets to another host, it must find the other hosts ________.
A) IP address
B) host name
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Diff: 2
Question: 33b
Objective: List the five standards layers commonly encountered in networking, describe what each layer does, describe concepts and terms in each layer, identify at which layer a given process is operating, and identify which standards agencies and standards architecture are relevant to that process.
Classification: Concept

94) When the source host transmits a frame, the frame is addressed to the ________.
A) destination host
B) first switch
C) first router
D) destination application
Answer: C
Diff: 3
Question: 1-3
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application
95) When the source host transmits a packet, the packet is addressed to the ________.
A) destination host
B) first switch
C) first router
D) destination application
Answer: A
Diff: 2
Question: 1-3
Objective: Describe how internets and routers make it possible for hosts on different networks to work together.
Classification: Application